Γεώργιος Ν. Κατσουράκης - Διάθλαση - Οφθαλμίατρος - Οφθαλμολογικό Κέντρο Φιλοθέη

Γεώργιος Ν. Κατσουράκης - Διάθλαση - Οφθαλμίατρος - Οφθαλμολογικό Κέντρο Φιλοθέη

27866 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Φλέμινγκ 18
Περιοχή: Φιλοθέη
Τηλέφωνο: 2106855041
Κινητό: 6944311451
Τ.Κ.: 15123
Fax: -
Υπεύθυνος: ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.diathlasi.gr/index.php
Επέμβαση Καταρράκτη Ο γιατρός κ. Κατσουράκης Γεώργιος έχει πραγματοποιήσει πάνω από 5.000 επεμβάσεις. Όλες οι επεμβάσεις γίνονται με τοπική αναισθησία και οι ασθενείς δεν έχουν ανάγκη νοσηλείας. Νέας τεχνολογίας μηχανήματα και τεχνική στην εγχείρηση του καταράκτη μας επιτρέπουν μέσα από μικρή τομή περίπου 3 χιλιοστών να βάλουμε έναν αναδιπλούμενο ενδοφακό και ο ασθενής να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην εργασία του.     Μεταμόσχευση Κερατοειδούς Ο γιατρός κ. Κατσουρά...
27866 Επισκέπτες:

Φλέμινγκ 18, Φιλοθέη

27866 Επισκέπτες:
Επέμβαση Καταρράκτη
Ο γιατρός κ. Κατσουράκης Γεώργιος έχει πραγματοποιήσει πάνω από 5.000 επεμβάσεις. Όλες οι επεμβάσεις γίνονται με τοπική αναισθησία και οι ασθενείς δεν έχουν ανάγκη νοσηλείας. Νέας τεχνολογίας μηχανήματα και τεχνική στην εγχείρηση του καταράκτη μας επιτρέπουν μέσα από μικρή τομή περίπου 3 χιλιοστών να βάλουμε έναν αναδιπλούμενο ενδοφακό και ο ασθενής να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην εργασία του.
 
 
Μεταμόσχευση Κερατοειδούς
Ο γιατρός κ. Κατσουράκης Γεώργιος ασχολείται επί 20ετίας σε συνεργασία με (Cornea Consultants of Boston) και (Tissue Bank International) σε επεμβάσεις μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς. Έχει χειρουργήσει με επιτυχία εκατοντάδες ασθενών με κερατόκωνο, φυσαλιδώδη κερατοπάθεια, τραύματα κερατοειδούς, εγκαύματα και ερπητικές κερατίτιδες.
 
 
Αποκόλλησις Αμφιβληστροειδούς - Βιτρεκτομές
Το οφθαλμολογικό κέντρο ΔΙΑΘΛΑΣΗ συνεργάζεται με ειδικούς γιατρούς που ασχολούνται με την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς με τραύματα αμφιβληστροειδούς και αιμορραγίες.
 

Στραβισμοί
Υπάρχουν συνεργάτες γιατροί για διόρθωση στραβισμού και γενικότερα παιδικής οφθαλμολογίας.
 

Διαβήτης
Το κέντρο αναλαμβάνει περιπτώσεις ασθενών που έχουν ανάγκη Argon Laser για φωτοπηξία του αμφιβληστρειδούς σε περιπτώσεις διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.
 

Γλαύκωμα
Το κέντρο αναλαμβάνει περιπτώσεις ασθενών που πάσχουν από γλαύκωμα (έλεγχος οπτικών πεδίων) τραμπεκουλοπλαστική με Laser και μελέτη γλαυκώματος. Επίσης εκτελούνται όλες οι επεμβάσεις που απαιτούνται στον ασθενή.
 

Βοηθήματα χαμηλής οράσεως
Σε περιπτώσεις ασθενών με πολύ χαμηλή όραση υπάρχουν ειδικά βοηθήματα που βελτιώνουν την ικανότητα οράσεως μέχρι σημείου ο ασθενής να μπορεί να διαβάσει.
 

Το ιατρείο στην οδό Φλέμινγκ 18 λειτουργεί καθημερινά: 9.00 π.μ. - 14.00 και Τετάρτη 18.00 - 21.00.
Το ιατρείο στην οδό Ακαδημίας 19 στην Αθήνα λειτουργεί: Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη 18.00 - 20.00. Τηλ.: 2103611275, 2103610252
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γεώργιος Ν. Κατσουράκης - Διάθλαση - Οφθαλμίατρος - Οφθαλμολογικό Κέντρο Φιλοθέη ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Γεώργιος Ν. Κατσουράκης - Διάθλαση - Οφθαλμίατρος - Οφθαλμολογικό Κέντρο Φιλοθέη ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Γεώργιος Ν. Κατσουράκης - Διάθλαση - Οφθαλμίατρος - Οφθαλμολογικό Κέντρο Φιλοθέη ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
27866 Επισκέπτες:

Φλέμινγκ 18
Φιλοθέη

Τηλέφωνο: 2106855041
Κινητό: 6944311451

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: